Cupa Recoltei 30 Iulie 2017

Echipa din Comuna Uliești A.S.Spicul Jugureni A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A CUPEI RECOLTEI.
FELICITĂRI BĂIEȚI!!!
Astăzi la Uliești, pe stadionul de la Jugureni s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei Recoltei.
Întrecerea sportivă, aflată la prima ediţie a fost câştigată de Spicul Jugureni cu scorul de 5-2, fiind premiată cu cupă şi medalii, echipa finalistă primind de asemenea o cupă pentru locul doi obţinut.
Au mai fost premiaţi, cel mai bun jucător şi cel mai bun portar.
Mulțumesc jucătorilor noștri, echipelor invitate și celor prezenți.
Cu drag,
Al dumneavoastră Primar Costache Iulian Petrișor.

Cupa Recoltei 2017 - Jugureni.
Cinci echipe participante, echipe frumoase, serioase, cu tineri dornici de mișcare, tineri dornici să împlinească fenomenul numit "fotbal". Ca primă editie, a fost o reușită chiar dacă au fost numai 5 echipe.
Nu gălăgie, nu reproșuri, nu certuri... o competiție în care fayr-playul a dominat. O competiție câștigată pe merit de echipa gazdă. O echipă "solidă" la propriu dar și la figurat, o echipă disciplinată din punct de vedere tactic dar și tehnic, o echipă cu mai multă dorință de a câștiga.
Echipa lângă care, se află un primar tânăr, cu spirit competițional, care de la începutul competiției și până la sfârșitul ei nu a plecat un moment de la stadion.
Mulțumesc dl. primar pentru ajutorul dat.
Multumesc Geany, ptr ajutorul dat.
Cu ajutorul tău și al domnului primar s-a înfăptuit prima ediție. Sper că și pe viitor să fim alături și să ajungem la cât mai multe ediții...
Gabi Laurențiu.

.

Video Cupa Recoltei 30 Iulie 2017