La preluarea mandatului am găsit un - dezastru - în primarie fata de alte comune un dezastru al drumurilor, drumurilor agricole, străzilor și ulițelor


La preluarea mandatului am găsit un "dezastru" în primarie fata de alte comune un dezastru al drumurilor, drumurilor agricole, străzilor și ulițelor . Principala problema de care am vrut sa ma ocup cât mai repede au fost drumurile comunale, ieșirea la autostrada și drumul ce ne leaga de comuna Petresti.

Infrastructura ( drumurile și întrarea din autostradă) și starea ei este cea care ajuta o comunitate sa se dezvolte, sa îmbunătățească viata fiecărui cetățean.
Am început prin repararea putinului asfalt care îl aveam, acesta fiind în stare jalnica,pietruirea ulitelelor și a drumurilor agricole.

Am făcut diverse adrese la ministere și autorități pentru starea drumului național ce traversează comuna Uliesti și pentru ieșirea în autostrada București - Pitești, vizite la autorități și discuții cu instituțiile abilitate pentru refacerea drumului național și asfaltarea ieșirii la autostrada,toate acestea ducând la realizarea lor.

Am reușit punerea în funcțiune a unui iluminat public în toată comuna pe fiecare străduță, care a scos la propriu comuna din întuneric.
Când nimeni nu credea ca putem asfalta străzile din comună, noi am reușit, chiar dacă am întâlnit diverse piedici politice, birocratice.

Pentru început am dat denumiri străzilor din localitate pentru a facilitata aprobarea de proiecte de asfaltare.
După întocmirea unui proiect bun și corect am reușit aprobarea și finanțarea proiectului de asfaltare.

Asfaltarea deja a fost executata cu primul strat urmând în anul 2020 aplicarea statului 2 de uzură.
Cu munca și seriozitate vom reuși asfaltarea fiecărei ulițe din Comuna Uliești. Iar cea mai importanta realizare va fi legarea Comunei Uliești la rețeaua națională de gaze.

#Impreuna #Suntem #Puternici
Costache Iulian,
Primar Comuna Uliesti.