ANUNȚURI PUBLICE

VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ULIEȘTI DIN ANUL 2022

VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ULIEȘTI DIN ANUL 2021

VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ULIEȘTI DIN ANUL 2019

25 Februarie 2019

Anunț public APIA 2019.

VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ULIEȘTI DIN ANUL 2018

10 Octombrie 2018

Furnizarea energiei pe raza satelor Jugureni, Stavropolia va fi întreruptă timp de aproximativ patru ore din cauza unei defecțiunile, deja se lucrează pentru remedierea problemei.

13 Martie 2018

Buna seara,

Atenționare hidrologica, COD GALBEN,creșteri de debite cu posibile depășiri ale COTELOR DE ATENȚIE în bazinele râurilor Dâmbovița (superior), Ialomița (superior)și Neajlov.

Perioada 13.03, ora 12:30 - 14.03, ora 12:00. ISU DÂMBOVIȚA.

Recomandări: desfundarea podețelor, șanțurilor și spațiilor din fața proprietății, sa se curețe periodic și ori de câte ori este nevoie șanțurile, rigolele și podețele din apropierea locuințelor lor.

O seară frumoasă, vă mulțumesc.

VEZI TOATE ANUNȚURILE PUBLICE ALE PRIMĂRIEI ULIEȘTI DIN ANUL 2017

20 Septembrie 2017

Meteorologii au emis noi alerte de vreme de rea în România. Astfel, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul 20 septembrie, ora 16:00 – 21 septembrie, ora 6:00, este valabil un cod portocaliu de ploi în județele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău.
De asemenea, specialiștii de la ANM au mai emis un cod galben de ploi valabil în intervalul 20 septembrie, ora 11 – 21 septembrie, ora 21.

29 August 2017

VĂ FACEM CUNOSCUT CĂ PE DATA DE 31.08.2017 (JOI), ORELE 17:00 VĂ INVITĂM SĂ PARTICIPAȚI LA O ADUNARE SĂTEASCĂ CARE VA AVEA LOC LA SEDIUL PRIMĂRIEI ULIEȘTI.
Sedința la sediul primăriei este pentru satele: Dogari, Ragu și Uliești iar săptămâna viitoare pentru Croitori și Hanul lui Pală.
Cu stimă
Primar,
Costache Iulian Petrisor!

01 Aprilie 2017

Ma bucur pentru inițiativă, sprijin spiritul civic toți avem drepturi de exprimare, vreau sa va asigur ca în mine aveți un prieten care înțelege fiecare părere și chiar contează.

Nu exista momentan proiect pentru teren de fotbal dar în viitorul apropiat se vor amenaja 3 terenuri sintetice sau naturale iluminate cu sau fără taxă.

Sunt 9 luni de când am preluat funcția de primar și în 9 luni am depus tot efortul sa schimb ceva și cred ca am reușit.
Mă bucur ca și la nivel de mentalitate s-a schimbat ceva.
Sunt deschis la tot felul de propuneri și discuții, bugetul primăriei este unul mic care nu asigura nici necesarul comunei. Au fost depuse proiecte de dezvoltare așteptăm răspunsul.

Dacă pot ajuta cumva eu va aștept sa discutam. Nu exista nepăsare din partea mea,am demonstrat și așa voi face în continuare.

Va multumesc chiar și pentru critici pentru ca ele sunt constructive.